Psmove system button not working

Homepage Forums New feature Psmove system button not working

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #3757
    cretkensighcretkensigh
    Participant

    Hey the last few builds my psmove system button has stopped working. When in steamvr is normally brings up the steam menu and closes if pressed again. Now it does nothing. All other buttons work fine. And just quietly a massive thank uou to greg for the perfect 180snap turn function. Can finally play brookhaven exp and survive 🙂

    #3808
    Bla BlablaGreg Driver
    Keymaster

    is this system button ? is this working in preview ?

    #3825
    cretkensighcretkensigh
    Participant

    Yeah man, it reacts when I press it in preview and in the ps move service config, just not in steam or in game

    #3836
    Bla BlablaGreg Driver
    Keymaster

    can you please send me logs as described here?

    #3841
    cretkensighcretkensigh
    Participant

    there you go.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3846
    Bla BlablaGreg Driver
    Keymaster

    did you assigned virtual move/rotate to system button actually ?
    if yes and still want virtual move then you need double press system to work.
    if you don’t need it then change virtual movement back to none.

    #3896
    cretkensighcretkensigh
    Participant

    I check and it seems no virtual move/rotate is assigned and i dont remember do it, does the logs say I have?? If i deleted my settings and did a fresh setup would that sort it?

    #3955
    Bla BlablaGreg Driver
    Keymaster

    can you check this build ?

    does system work after you quit game ?

    #3977
    cretkensighcretkensigh
    Participant

    Cheers i’ll give it a whirl in the weekend, see how it goes and report back.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.