Immediately turns off

Homepage Forums How-to and troubleshooting Immediately turns off

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #2653
    maeglutzmaeglutz
    Participant

    https://gyazo.com/176cb13e5d3272a6b235d8622aae0cbe

    Immediately shuts itself off after turning on. My friend had this problem as well. Any help?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #2664
    Bla BlablaGreg Driver
    Keymaster

    hi,
    can you please send me logs as described here?

    #2717
    KharzetteKharzette
    Participant

    When I look at my logs, I see:

    2018-01-27 22:53:08: Enumeration error: Could not find Windows Runtime type ‘Windows.Devices.Enumeration.DeviceInformationKind’.

    Which is a windows 10 thing, and I only have 8.1. Not sure if that has anything to do with it immediately switching off.

    #2718
    KharzetteKharzette
    Participant

    I think that might have been the problem. I installed a super recent .net framework (4.7 maybe) and updated it, and now it doesn’t immediately switch off.

    #2742
    PodPod
    Participant

    I’m getting this as well. I have the latest .net framework. Heres a snip from my log

    2018-01-28 21:44:50: Connection status chanced to: Driver4VR detected and not running… press ‘Start Driver4VR’ ->
    2018-01-28 21:44:51: Start/Stop sequence starting.
    2018-01-28 21:44:51: Sending communication to start driver – start.
    2018-01-28 21:44:51: Sending communication to start driver – complete.
    2018-01-28 21:44:51: Start/Stop sequence done.
    2018-01-28 21:44:53: Start/Stop sequence starting.
    2018-01-28 21:44:53: Sending communication to start driver – start.
    2018-01-28 21:44:53: Sending communication to start driver – complete.
    2018-01-28 21:44:53: Start/Stop sequence done.
    2018-01-28 21:44:54: Connection status chanced to: Driver4VR detected and running!
    2018-01-28 21:44:54: Enumeration of devices starting… with 0
    2018-01-28 21:44:54: PS Move Service not required… skipping.
    2018-01-28 21:44:54: Enumeration of devices starting completed with 0 total.
    2018-01-28 21:44:54: Starting devices…
    2018-01-28 21:44:54: Starting devices complete
    2018-01-28 21:44:55: Connection status chanced to: Driver4VR detected and not running… press ‘Start Driver4VR’ ->
    2018-01-28 21:45:00: Shutdown of driver4vr application has been completed.

    Should it find 0 devices? I’ve set kinect to be used for head tracking.

    Any help much appreciated.

    #2752
    PodPod
    Participant

    Ok. Update. Setup my psmove. (like steam vr this fails if not installed in the default directory) and ran driver4vr. It found the move and worked! I was able to move around and I could see my vive wand.
    For about 5 mins anyway. Then it was back to driver4vr not started. Any further attempts to start it did the same as before where it instantly turned off. Restarting driver4vr didn’t help.
    Restarting steamvr and driver4vr worked but again for only about 5 mins.

    I’m ready to buy this if I can get it running reliably. Any help much appreciated.

    #2761
    Bla BlablaGreg Driver
    Keymaster
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.